Hoe wijzig ik het Wifi-netwerk?

Ga in het menu naar instellingen, kies voor Wifi en vervolgens voor de knop Wijzig achter "Go to WIFI-settings". De ontvanger gaat je vragen het Wifi-netwerk te selecteren uit een lijst van gevonden netwerken. Selecteer het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. Is dit een netwerk wat de ontvanger al kent dan zal hij vertellen dat dit een opgeslagen netwerk betreft. Vervolgens kun je een Verbinding maken of het opgeslagen netwerk vergeten.

sys_attachment.do?sys_id=6e5c24299783ed5070c8bee0f053af2a