Wat als mijn Wifi-netwerk niet meer beschikbaar is?

Als de SSID niet langer beschikbaar is (bijvoorbeeld door het verplaatsen van de ontvanger naar een andere locatie) dan zal de ontvanger nog 1 minuut zoeken naar het netwerk. Daarna zal het reconnect scherm komen en telt de ontvanger terug van 100 naar 0. Ongeveer bij 40 zal de ontvanger omschakelen naar de Wifi-wizard en de lijst van wel beschikbare netwerken tonen. Vervolgens kun je hiermee een verbinding opzetten.

sys_attachment.do?sys_id=7a5c24299783ed5070c8bee0f053af40