Hoe stel je Wifi in op de tv-ontvanger?

Als bij de eerste keer starten van de tv-ontvanger er geen UTP-kabel is aangesloten, dan zal na het koppelen van de afstandsbediening de wizard voor Wifi starten.

sys_attachment.do?sys_id=765c24299783ed5070c8bee0f053af39  sys_attachment.do?sys_id=ae5c24299783ed5070c8bee0f053af33

Is de ontvanger al actief geweest via de UTP-kabel dan kun je via het Instellingen menu de tegel Wifi selecteren en de wizard starten.

sys_attachment.do?sys_id=6a5c24299783ed5070c8bee0f053af1c  sys_attachment.do?sys_id=ea5c24299783ed5070c8bee0f053af35

Kies voor Wifi en vervolgens voor de knop Wijzig achter "Go to WIFI settings". De ontvanger gaat je vragen het Wifi-netwerk te selecteren uit een lijst van gevonden netwerken. Vervolgens wordt gevraagd het wachtwoord in te geven voor het Wifi-netwerk.

sys_attachment.do?sys_id=3e5c24299783ed5070c8bee0f053af3e

De ontvanger zal herstarten om over te gaan naar het Wifi-netwerk.

Let op! Tijdens het herstarten dien je de UTP-kabel te verwijderen. Zolang de UTP-kabel is aangesloten zal de ontvanger geen verbinding met het Wifi-netwerk maken.