Kan Zakelijke TV van KPN ook in het buitenland worden gebruikt?

Support Portal  »  Knowledgebase  »  Viewing Article

Print

Nee. Vanwege de contentrechten is het niet toegestaan Zakelijke TV van KPN buiten de Nederlandse grenzen en dus op buitenlandse locaties te gebruiken. Om deze reden is er binnen het technisch product ook zogenaamde geo-blocking geïmplementeerd voor de gebieden buiten Nederland (ook de bijzondere gemeenten van Caribisch Nederland zijn geblokkeerd).