Met welke Wifi werkt Zakelijke TV?

De tv-ontvanger van Zakelijke TV heeft een IEEE 802.11 b/g/n AC 1 x 1 Wifi-chipset. Deze werkt zowel op de 2.4 als 5GHz band.

Wij adviseren gebruik te maken van 802.11ac Wifi en er rekening mee te houden dat de kwaliteit van de Wifi direct invloed heeft op de beeldkwaliteit. Ook via Wifi is er per tv-ontvanger nog 8Mb/s nodig om in HD tv te kunnen kijken.

Er is een Wifi-signaal van minimaal -66dBm nodig op de locatie van de tv-ontvanger voor de beste kijkervaring.