Is Zakelijke TV van KPN hetzelfde als iTV?

Nee, het is een andere dienst. Het is in de eerste plaats een OTT dienst. Bij OTT wordt het televisiesignaal over een open internetverbinding getransporteerd. Een belangrijk kenmerk hierbij is dat bij het laden van data er soms een korte buffertijd is. iTV wordt aangeboden via een KPN DSL of FTTH dienst in een eigen VLAN.

Daarnaast beschikt Zakelijke TV van KPN over narrowcasting-features zoals eigen informatiepagina, eigen video en een lichtkrant.

Er zijn ook duidelijke overeenkomsten: in Zakelijke TV van KPN is het interactief tv-kijken standaard onderdeel van de dienst (live pauzeren, terugspoelen, opnemen etc.).