Een e-mailaccount toevoegen aan Outlook

Met Outlook op uw pc, Mac of mobiele apparaat kunt u:

• Uw e-mail organiseren, zodat u zich kunt richten op de berichten die het belangrijkst zijn.

• Uw agenda beheren zodat u vergaderingen en afspraken kunt plannen.

• Bestanden delen vanuit de cloud zodat iedereen altijd over de nieuwste versie beschikt.

• Verbonden en productief blijven, waar u ook bent.

Een e-mailaccount toevoegen

Welkom bij Outlook

1. Open Outlook en selecteer Bestand > Account toevoegen.

Als u Outlook nog niet eerder hebt gestart, ziet u een welkomstscherm.

2. Voer uw e-mailadres in en selecteer Verbinding maken.

Als uw scherm er anders uitziet, voert u uw naam, e-mailadres en wachtwoord in en selecteert u Volgende.

3. Als u hierom wordt gevraagd, voert u uw wachtwoord in en selecteert u OK.

4. Selecteer Voltooien.